Virtuelt Kontor

Hvad er et Virtuelt kontor?

“Et virtuelt kontor er en professionel firma adresse, som du kan bruge til at registrere din virksomhed på, hvis du ikke har mulighed for, eller lyst til, at have virksomhedens adresse på din privat adresse.

Du kan få tilsendt din post til dit virtuelle kontor, hvor det så bliver videresendt, scannet eller kan afhentes, alt afhængig af dit valg.

Der er mulighed for at leje kontor eller mødelokaler i længere eller kortere perioder.

Den store fordel ved et virtuelt kontor er at du sparer en masse penge, ved ikke at have dyre kontorlokaler stående, hvis du alligevel ikke benytter dem dagligt.”

Din nye firma adresse

Firmanavn

Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm
Danmark

Hvad siger vores lejere?

Hos Ideal Office har jeg fået en rigtig god service helt fra start. Jeg har været hos dem i nogle måneder nu, og alt fungerer bare, som jeg havde håbet på. Rico har virkeligt givet en service udover, hvad jeg kunne forvente, hvilket jeg sætter stor pris på. Han har hjulpet mig med langt mere, end bare det jeg betaler for. Så kæmpe tak til Rico for hans tålmodighed med mig.
Jeg har nu samarbejdet med ideal office i flere måneder og det har været et godt samarbejde lige fra starten.Rico går lige det skridt længere for at give god og personlig betjening, udover hvad der forventes.Jeg havde brug for ekstra hjælp til min post, og selvfølgelig kunne jeg regne med Ideal Office endnu engang.Jeg kan og vil helt klart anbefale Ideal Office. 5 stjerner herfra.Gabriel Rasmussen Boutique Isabel Sophy
Super service!
Jeg kan varmt anbefale Ideal Office.
Det hele fungerer bare og så får du også super service.

Her er nogle af dine fordele

Her er nogle af dine fordele

Vi støtter

Plan børnefonden logo
Landsforeningen for evnesvagesvel logo

Så nemt er det at ansøge om en Virtuel virksomhedsadresse

1

Udfyld ansøgningsskemaet
og betal for første periode.

  • Opret en konto ved at udfylde formularen
  • Betal for 1. periode

2

Indsend dokumentation

Du skal indsende:

  • Pas eller kørekort fra alle reelle ejere.
  • Sundhedskort eller officielt udstedt dokument med adresse fra alle reelle ejere

3

Underskriv kontrakt

  • Når du bliver godkendt, får du tilsendt en kontrakt.

  • Kontrakten underskrives digitalt.
Scroll til toppen