Adresse

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Kundeservice

kontakt@idealoffice.dk

Kontortider

Man - Tors: 9:00 - 17:00
Fre 9:00 - 15:00
Lør- søn- og helligdage: Lukket

Mest stillede spørgsmål
om virtuelt kontor.

Før opstart

Vi har pt. kun én adresse til virtuelt kontor, som er:

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Skal du til at oprette din virksomhed og gerne vil have den oprettet på en professionel adresse fra starten, kan du sagtens oprette din virksomhed hos os.

Du skal bare udfylde vores ansøgningsskema, så får vi de informationer vi har behov for, for at kunne oprette en kontrakt til dig.

Når billed ID er indsendt, kontrakten er underskrevet og 1. faktura er betalt, kan du benytte vores adresse.

Det er rigtig vigtigt at du ikke benytter vores adresse, inden du har gennemført hele processen, da vi ellers må afvise din ansøgning,

Du kan sagtens registrere både dit holding selskab og driftselskab hos os, men da det er 2 selvstændige juridiske enheder, skal de have hver deres kontrakt og der skal derfor betales leje for begge virksomheder.

Det er ikke nok at ansøge om Virtuelt Kontor til én virksomhed og herefter registrere flere virksomheder, selv om det er samme ejer.

Du kan sagtens registrere flere virksomheder hos os, hver selvstændige juridiske enheder, skal de have hver deres kontrakt og der skal derfor betales leje for begge virksomheder.

Det er ikke nok at ansøge om Virtuelt Kontor til én virksomhed og herefter registrere flere virksomheder, selv om det er samme ejer.

Det er ikke muligt at registrere binavne med Virtuelt Kontor Start løsningen, men du kan registrere op til 5 binavne gratis, på alle vores Pro løsninger.

Nej, det er desværre ikke muligt, ved at udfylde ansøgningsskemaet, får vi alle de oplysninger vi har brug for, for at kunne gennemgå din ansøgning.

Generelle spørgsmål

Ja, det kan du.

Et virtuelt kontor fungere fuldstændigt som hvis du havde et almindeligt kontor – bare billigere.

Ja, der er helt lovliget at benytte en adresseservice til din virksomhed.

Kontoret skal bare være bemandet i kontortiden, hvorfor en postboks eller lignende ikke er nok til registrering af din virksomhed.

Desuden skal kontorhotellet være registreret jvf. hvidvaskloven, det kan du kontrollere på cvr.dk, om din udbyder er, hvilket Ideal Office naturligvis er.

Det er rigtig vigtigt at du ikke benytter vores adresse, inden du har gennemført hele processen, da vi ellers må afvise din ansøgning,

Det er rigtig vigtigt at du ikke benytter vores adresse, inden du har gennemført hele processen, da vi ellers må afvise din ansøgning,

Hvis virksomheden skifter eller tilføjer en reel ejer af virksomheden, skal Ideal Office have besked om dette, så vi kan gennemgå vores KYC process for den nye reelle ejer, der er herefter ingen garanti for at vi kan tilbyde Virtuelt Kontor, med den nye ejer kreds.

Hvis virksomheden skifter navn, skal Ideal Office have besked, da vi ellers afviser post og pakker til det nye firmanavn.

Virtuelle kontor hoteller er underlagt hvidvaskloven (Hvidvaskloven § 1, stk. 1, nr. 18, jf. § 2, nr. 12, litra c) og er derfor forpligtet til at til gennemgå en kunde kendskabs procedure (KYC), så kontor hotellet til enhver tid kan identificere virksomhedens reelle ejer.

Virksomheder som benytter vores adresse uden at have ansøgt, indsendt billede ID og underskrevet en kontrakt, bliver indberettet til Erhvervsstyrelsen

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun vores service til virksomheder med dansk cvr nummer

Kommer der nogen og spørger efter dig og din virksomhed, bekræfter vi at virksomheden er registreret på adressen (som de selv kan se på cvr.dk), og tilbyder at tage imod besked, som vi efterfølgende sender til dig.

Vi tilbyder ikke personen at vi kontakter dig mens de venter, ligeledes udlevere vi aldrig dine oplysninger som telefonnummer, e-mail, privat adresse eller andet.

Økonomi og betingelser

Ved ansøgning om Virtuelt Kontor betales der en forudbetaling, denne forudbetaling modregnes 1. hele faktura.

Forudbetalingen er ikke en tilladelse til at benytte vores adresse.

Gennemfører man ikke ansøgningsprocessen, bliver forudbetalingen IKKE tilbagebetalt, vær derfor sikker på at du er klar til at ansøge når du ansøger.

Betal til tiden og opnå op til 30% rabat.

Betaler du til tiden falder din pris efter 3 måneder.

Efter 12 måneder opnår du 30% rabat, som du beholder lige så længe du betaler til tiden 

Betaler du ikke til tide, forsvinder din rabat og du skal starte forfra med at opbygge din rabat.

Der betales rettidig, hvis vi har registreret din betaling senest 3 dage efter forfaldsdatoen.

Ved manglende betaling ophører håndteringen af post og pakker.

6 dage efter forfaldsdato pålægges rykkergebyr I på kr. 100,-

16 dage efter forfaldsdato pålægges rykkergebyr II på kr. 100,-

19 dage efter forfaldsdato lukkes kontoen og kontrakten er annulleret.

Benyttes vores adresse stadig 24 dage efter forfaldsdato, bliver virksomheden indberettet til Erhvervsstyrelsen.

Vælger du vores Virtuelt Kontor Start, håndtere vi det første brev vi modtager til dig, hver måned, gratis (+ porto), herefter koster håndteringen kr. 30,- pr. brev (+ porto).

Har du valgt en Pro løsning koster håndteringen af post ikke noget og posten bliver fremsendt GRATIS.

Har du valgt Pro scan pakke, håndtere vi 30 breve gratis hver måned, herefter kr. 5,- pr. scanning (hvert brev må maks. fylde 5 mb.).

Vælger du vores Virtuelt Kontor Start, koster håndteringen af pakker kr. 30,- pr. pakke (+ porto).

Har du valgt en Pro løsning koster håndteringen af pakker kr. 10,- pr. pakke (+ porto).

Der kan kun betales med betalingskort.

Efter aftale kan der betales via bankoverførsel, dette medfører et administrations gebyr.

Du er kun bundet af den periode du har valgt og betalt for, ønsker du at opsige din aftale, skal du bare give os besked, dagen inden næste trækning.

Post og pakker

Posten bliver sendt på forsendelsesdagen jf. den valgte løsning. Posten sendes med Postnord.

Det er modtagers ansvar at der står det rigtige navn på postkassen og at Ideal Office har den korrekte adresse, husk at melde adresse ændringer til os.

Modtager vi post retur gensendes posten på efterfølgende forsendelsesdag.

Når vi modtager post til dig, sender vi den på først kommende forsendelsesdag, er denne en helligdag, sendes posten på førstkommende hverdag herefter.

Med Pro Postkasse løsningen, kan du afhente din post på Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby alle ugens 7 dagen, 24 timer i døgnet.

Vi modtager ikke palle leveringer, kun pakker som kan leveres i pakkepostkasse.

Vær opmærksom på at PostNord ikke udlevere værdi pakker, som mobiltelefoner, til Ideal Office.

Du vælger selv, hvilken adresse du ønske vi skal sende din post til og du kan nemt ændre den på vores klient platform, hvis du flytter.

Det er lejers ansvar at vi har den rigtige forsendelsesadresse, vi oplever desværre at der kan gå op til næsten halvanden måned før vi får posten retur, hvis vi ikke har den rigtige forsendelsesadresse.

Med Pro postkasse løsningen, får du en fysisk postkasse, hvor du selv kan afhente din post, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Du får besked pr. Email, når der er ny post i din postkasse, så du ikke kommer til at kører forgæves.

Pakker som ikke kan være i postkassen, skal afhentes i kontorets åbningstid.

Ja, når du vælger Pro Scan løsningen, scanner vi din post og ligger den op på vores klient platform, hvor du kan downloade den fra.

Sikkerhed

Vi benytter Penneo KYC til at indhente og opbevarer billede ID fra vores Virtuel Kontor lejere, vi opbevarer ikke disse informationer på vores egen server.

Læs mere om Penneo KYC´s sikkerhed her.

Vi opbevarer ikke dine betalingskort oplysninger på vores server, det ligger trygt hos betalingsindløseren (Stripe)