Adresse

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Kundeservice

kontakt@idealoffice.dk

Receptionstider

Man - Tors: 9:00 - 13:00 (13:00 - 17:00 efter aftale)
Fre 9:00 - 13:00 (13:00 - 15:00 efter aftale)
Lør- søn- og helligdage: Lukket

Handels- og abonnementsbetingelser

www.idealoffice.dk drives af Ideal Office ApS:

Generelle Handelsbetingelser

  1. Ansøgning
    Ved at godkende Vilkår og betingelser ansøger du om Virtuelt Kontor.
  2. Indsendelse af dokumentation
    Vi er underlagt hvidvaskloven og skal derfor bruge dokumentation fra alle virksomhedens reelle ejere for at kunne godkende ansøgningen om Virtuelt Kontor.
  3. Underskrift af kontrakt
    Når vi har godkendt din ansøgning, får du en kontrakt til underskrift

Bliver ansøgningen ikke godkendt, refunderes det fulde indbetalte beløb.

Bliver vores adresse taget i brug før første periode er betalt, billede ID er indsendt og kontrakten er underskrevet, overholder vi ikke vores hvidvask forpligtelser og ansøgningen bliver derfor annulleret og virksomheden bliver indberettet til Erhvervsstyrelsen for uberettiget brug af vores adresse.

Bliver ansøgningen annulleret grundet manglende indsendelse af dokumentation, manglende underskrivelse af kontrakt eller hvis adressen tages i brug inden dette er tilladt, refunderes indbetalte beløb minus et administrationsgebyr på kr. 250,- ekskl. moms. (kontrakten indeholder samme informationer som disse vilkår og betingelser)

Generelle oplysninger

Ideal Office ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
CVR. Nr. 40405798
Tlf.: (+45) 70 555 255
E-mail: kontakt@idealoffice.dk

Priser og betaling

1. Ideal Office ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard via Stripe.

2.

3.

4. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er eksklusiv moms.

5. Betalingsfristen er netto kontant og forfalder den 1. i måneden.

6. Ideal Office bruger Stripe som betalingsserver, som krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Ideal Office opbevarer ikke dine betalings oplysninger.

7. Når betalingen er gennemført modtager du en faktura på E-mail.

8. Leje bliver betalt periodevis forud, håndtering og porto omkostninger bliver betalt månedligt bagud. Ved leje perioder på 3 og 12 måneder, bliver håndtering og porto omkostninger faktureret hver måned.

9. Lejer giver ved aftalens indgåelse tilladelse til at Ideal Office må gennemføre automatisk betalingstransaktion for hver betalingsperiode af leje og for håndteringsomkostninger, samt automatisk trækning af service omkostninger

10. Faktura fremsendes på E-mail, når betalingen er gennemført.

11. Ønsker du at skifte betalingskort kan du selv skifte dette på din klient portal. Ideal Office gemmer ikke dine kort oplysninger, kun en ticket, hvor du kan se hvilket kort du bruger til betalingsaftalen.

12. Det er ikke muligt at bruge Maestro til abonnementsbetaling, Visa Elektron kan kun bruges til abonnementsbetalinger, hvis din udsteder (bank) tillader det, kontakt din bank for at hører om det er muligt.

13. De i prislisten fastsatte priser kan ændres med 1 måneds varsel til den 1. i en måned, der kan dog ikke ændres i allerede betalte perioder.

Manglende betaling

1. Det er lejers ansvar at betalings oplysninger til enhver tid er opdateret, samt at Ideal Office har korrekte E-mail og mobilnummer.

2. Ved manglende betaling ophører håndteringen af post og pakker.

3. 6 dage efter forfaldsdato pålægges rykkergebyr I på kr. 100,-

4. 16 dage efter forfaldsdato pålægges rykkergebyr II på kr. 100,-

5. 19 dage efter forfaldsdato lukkes kontoen og kontrakten er annulleret.

6. Benyttes vores adresse stadig 24 dage efter forfaldsdato, bliver virksomheden indberettet til Erhvervsstyrelsen.

Lejemålet / Virtuelt kontor

1. Lejemålet er beliggende “Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby” og er den adresse som må benyttes som virksomheds adresse.

2. Lejer er i enhver henseende ansvarlig for, at der hverken i eller fra lejemålet udøves virksomhed, som er i strid med offentlige vedtægter, lovgivning eller forskrifter.

3. Lejer påtager sig desuden alene ansvaret og risikoen for, at der ved lejemålets indgåelse samt derefter kan opnås de fornødne offentlige tilladelser til den af lejeren ønskede anvendelse af lejemålet.

4. Skifter virksomheden navn, adresse, ejer, eller andet, skal dette meldes til Ideal Office.

Post og pakke håndtering

1. Vær opmærksom på at værdi pakker som f.eks. telefoner typisk ikke udleveres til Ideal Office af forsendelses operatøren (Post nord)

2. Post og pakker skal være adresseret til din virksomhed, forsendelser adresseret til privatpersoner bliver returneret.

3. Ideal Office tager som udgangspunkt kun imod pakker som kan leveres i pakkepostkasse, der tages ikke imod stykgods leveret med fragtmand.

4. Lejer er indforstået med og giver accept til at Ideal Office ansatte kan kvittere for post og pakker til virksomheden.

5. Ideal Office tager ikke imod pakke til virksomheder som er registreret i cvr registret som værende under tvangsopløsning.

6. Pakker sendes som almindelig sporbar pakke (ikke som værdipakke). Ideal Office tager ikke ansvar for post eller pakker som er bortkommet hos forsendelses operatøren (Post nord el. tilsvarende).

7. Det er til enhver tid lejers ansvar at der står den rigtige navn på modtager adressen, samt at informere Ideal Office om den korrekte adresse. Ideal Office tager ikke ansvar for returneret breve og pakker. Post og pakker bliver gensendt uden håndteringsgebyr, porto hertil bliver dog ikke refunderet. Lejer kan selv ændre sin forsendelses adresse på klient portalen.

8. Lejere med Pro Scan pakke acceptere hermed at Ideal Office ansatte åbner og scanner post som modtages til virksomheden.

Opsigelse af Virtuelt kontor

1. Lejer kan opsige sit lejemål ved at logge ind på klient portalen, gå til menupunktet “Indstillinger” og vælge “Aftaler og fordele og herefter klikke på “Opsig aftalen” se vejledning her, eller ved at kontakte os på kontakt@idealoffice.dk.

2. Ved aftalens ophør, skal al brug af Ideal Office adresse være ophørt. Ideal Office er berettiget til at fakturere for leje, på trods af opsigelse, hvis lejer stadig benytter Ideal Office adresse, til registrering på virk.dk og virksomheden er registreret som “aktiv” eller “normal” på cvr.dk.

3. Udlejer kan opsige det Virtuelle kontor med et varsel på løbende måned + 1 måned.

4. Udlejer kan opsige det Virtuelle kontor med øjeblikkelig virkning såfremt lejer groft misligholder de gældende vilkår, herunder eventuelle husregler, eller misligholder sine leje- eller posthåndterings betalinger.

5. Ideal Office forbeholder sig ret til at opsige Virtuelt kontor, med øjeblikkelig virkning, hvis det skønnes at lejer offentlige fremtræden og forretningsmetoder kan skade Ideal Office’s omdømme. Det er alene Ideal Office’s administrerende direktør, der kan tage denne beslutning.

6. Udlejer er underlagt hvidvaskloven og vil til enhver tid underrette de rette myndigheder ved mistanke om mulige involvering i hvidvask.

Ændring af vilkår

Ændring af lejebetingelser varsles med mindst en måneds varsel. Hvis der er tale om væsentlige ændringer, sker varsel per mail. Ved mindre ændringer samt ændringer, der ikke er til ugunst for lejer, varsles der ikke. De gældende lejebetingelser vil altid kunne findes på idealoffice.dk.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bliver beløbet tilbageført til det betalingsmiddel som er brugt ved betaling.

Cookie- og privatlivspolitik

Idealoffice.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.