Adresse

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Kundeservice

kontakt@idealoffice.dk

Receptionstider

Man - Tors: 9:00 - 13:00 (13:00 - 17:00 efter aftale)
Fre 9:00 - 13:00 (13:00 - 15:00 efter aftale)
Lør- søn- og helligdage: Lukket

Rich Dad Poor Dad

"Rich Dad Poor Dad" er en øjenåbnende og tankevækkende bog, der har haft en betydelig indflydelse på mange læsere verden over.
Rich dad Poor Dad

“Rich Dad Poor Dad” er en øjenåbnende og tankevækkende bog, der har haft en betydelig indflydelse på mange læsere verden over. Forfattet af den succesfulde iværksætter og investor Robert Kiyosaki, udfordrer bogen traditionelle opfattelser af økonomi og økonomisk uddannelse.

En af bogen’s styrker er dens enkle og tilgængelige sprog, der gør komplekse økonomiske begreber letforståelige for enhver læser, uanset deres baggrund. Kiyosaki deler sine livserfaringer og lærdomme gennem to afgørende figurer i hans liv – “Rich Dad” og “Poor Dad” – hans biologiske far og hans vens far. Denne fortælleteknik gør det nemt for læseren at relatere til de præsenterede ideer.

Bogen udforsker vigtige emner som aktivforvaltning, passiv indkomst, investeringer og risikotagning. Kiyosaki fremhæver vigtigheden af at arbejde smart for at opnå økonomisk succes og udfordrer den konventionelle opfattelse af at arbejde hårdt for at tjene penge.

En anden styrke ved bogen er dens evne til at inspirere læseren til at tænke uden for boksen og overveje alternative veje til økonomisk uafhængighed. Kiyosaki opfordrer til at tage kontrol over ens økonomiske fremtid ved at investere i ens egen uddannelse og udvikle finansiel intelligens.

“Rich Dad Poor Dad” er en tidløs klassiker, der fortsat motiverer og guider læsere til at tage ansvar for deres økonomiske skæbne. Uanset om du er nybegynder inden for personlig økonomi eller allerede har erfaring, vil denne bog være en berigende læseoplevelse, der kan ændre din tilgang til penge og velstand.

Find bogen her.