Mødelokaler

Lej et billigt mødelokale i Nordsjælland

Mangler I et lokale i Nordsjælland til at afholde møder i en halv eller hel dags tid, lejer vi hellere end gerne et mødelokale ud til jer. I stedet for at leje jer ind i dyre kontorejendomme med månedsvis betaling, som I kun sjældent har brug for, er det langt mere bevendt og desuden også mere økonomisk ansvarligt kun at skulle betale for et mødelokale, når I rent faktisk skal bruge det.

Lejer I et mødelokale specifikt til den pågældende lejlighed, binder I jer ikke til nogle unødige faste udgifter i et måske sparsomt virksomhedsbudget. Som selvstændig erhvervsdrivende eller nystartet virksomhed gælder det om at bruge sin startkapital klogeligt, og det kan vi hjælpe jer godt på vej med. Samtidig sørger vi for, at I får nogle optimale rammer at boltre jer i til mødet, så det hele fremstår hjemligt og topprofessionelt for jeres gæster.

Det er også muligt at leje sig ind i vores mødelokaler på nogle bestemte dage i ugen, så I uden videre omtanke kan henføre jeres møder hertil.

Lej mødelokale med tilbehør

Vores mødelokaler i Hørsholm rummer storskærm, whiteboard, flipover, gratis wifi, gratis te og kaffe, køleskab samt gratis parkering. Dermed skulle der være rig mulighed for at gennemføre mødet under de bedst tænkelige forudsætninger til glæde for jer selv og jeres gæster.

Timeprisen er 124,- for leje af et mødelokale i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 17, har I brug for at holde møde efter klokken 17 kan lokalet lejes fra kl. 17 til kl 21 til 154,- pr time, minimum leje er 3 timer.

Vores mødelokaler i Nordsjælland kan huse op til syv personer.

Vælger I at leje et af vores mødelokaler i Hørsholm, får I en særdeles billig løsning, der kommer jeres virksomhed til gavn på både den korte og lange bane.

Nem leje af billigt mødelokale

Ønsker I at leje et mødelokale i Nordsjælland for 3 timer eller for en hel dag, er I kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder udlejning af billige mødelokaler med plads til op til syv personer.

Ideal Office er den smarte mulighed, når I skal skaffe et mødelokale til en forestående begivenhed. Det kan være et møde med mulige investorer, forhandlinger med leverandører eller drøftelser om jeres virksomheds fremtidige udvikling. Vi blander os ikke i, hvad mødelokalet bliver brugt til. Vi er bare glade for at kunne lægge lokale til.

Det er nemt at booke et mødelokale i vores online bookingsystem. Det sker efter følgende:

  1. Vælg lokalet og antal af timer I vil leje lokalet.
  2. Vælg dato og starts tidspunktet for lejen.
  3. Vælg om lejen skal gentages flere gange.
  4. Indtast informationer og gå til betaling, så er lokalet booket.


Det er en god idé at booke mødelokalet så tidlig som muligt. Det er dog slet ikke utænkeligt, at det alligevel kan lade sig gøre at leje et af vores mødelokaler, selv om behovet opstår pludseligt og med få dages varsel.

Mødelokaler i Nordsjælland for iværksættere

Ideal Office gør op med den klassiske tankegang om, at en virksomhed absolut skal have et fast kontor, hvis I alligevel kan udføre jeres arbejde lige så godt hjemmefra. Vi letter den økonomiske byrde for iværksættere, så I kan koncentrere jeres udgifter omkring vigtigere poster.

Hvis I lejer et mødelokale på en fast ugedag, har I med vores adresseservice også mulighed for at få tilsendt jeres post direkte til kontorhotellet, så den ligger klar til jer, når I møder ind.

Vores løsninger er fleksible, så I kan altid forhøre dig om, hvorvidt det er muligt at lave en bestemt ordning, som tilgodeser jeres specifikke ønsker og behov. Vi kommer jer hellere end gerne i møde med et billigt mødelokale i Nordsjælland.

Med udleje af mødelokaler tilbyder vi en løsning på et problem, som har givet kvaler for mange nye virksomheder.

Scroll til toppen