Adresse

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

Kundeservice

kontakt@idealoffice.dk

Kontortider

Man - Tors: 9:00 - 17:00
Fre 9:00 - 15:00
Lør- søn- og helligdage: Lukket

Vi får følgende lokaler

Lokale 1:

Mødelokale til 12 personer
Perfekt til store møder.

Lokale 2:

Samtale rum / Mødelokale til 3 personer
Perfekt til uformelle møder eller terapisamtaler

Lokale 4:

Mødelokale til 4 personer
Perfekt til mindre møder.

Alle lokaler har flipover, whiteboard og storskærms tv.

Der er adgang til fælles opholdsrum/køkken, hvor der er køleskab, ovn, micro ovn samt gratis the og kaffe.

Maglebjergvej - Stuen - Stuen - 2D Floor Plan

Lej et billigt mødelokale i Storkøbenhavn

Mangler I et lokale i Storkøbenhavn til at afholde møder for et par timer eller for en hel dag, lejer vi hellere end gerne et mødelokale ud til jer. I stedet for at leje jer ind i dyre kontorejendomme med månedsvis betaling, som I kun sjældent har brug for, er det langt mere bevendt og desuden også mere økonomisk ansvarligt kun at skulle betale for et mødelokale, når I rent faktisk skal bruge det.

Lejer I et mødelokale specifikt til den pågældende lejlighed, binder I jer ikke til nogle unødige faste udgifter i et måske sparsomt virksomhedsbudget. Som selvstændig erhvervsdrivende eller nystartet virksomhed gælder det om at bruge sin startkapital klogeligt, og det kan vi hjælpe jer godt på vej med. Samtidig sørger vi for, at I får nogle optimale rammer at boltre jer i til mødet, så det hele fremstår hjemligt og topprofessionelt for jeres gæster. 

Det er også muligt at leje sig ind i vores mødelokaler på nogle bestemte dage i ugen, så I uden videre omtanke kan henføre jeres møder hertil.

Lej mødelokale med tilbehør

Vores mødelokaler i Lyngby rummer storskærm, whiteboard, flipover, gratis wifi, gratis te og kaffe samt køleskab. Dermed skulle der være rig mulighed for at gennemføre mødet under de bedst tænkelige forudsætninger til glæde for jer selv og jeres gæster.

Timeprisen er yderst rimelig og jo flere timer I skal bruge lokalet, jo billigere bliver timeprisen, du kan se timeprisen under det enkelte lokale på bookingsiden. lokalerne kan lejer både i hverdagene og i weekenden, i hverdagene kan du booke ned til en time af gangen, i weekenden skal der bookes minimum 3 timer.

Vælger I at leje et af vores mødelokaler i Lyngby, får I en særdeles billig løsning, der kommer jeres virksomhed til gavn på både den korte og lange bane.

Nemt at booke et mødelokale

Ønsker I at leje et mødelokale i Storkøbenhavn for 1 time eller for en hel dag, er I kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder udlejning af billige mødelokaler med plads til op til tolv personer.

Ideal Office er den smarte mulighed, når I skal skaffe et mødelokale til en forestående begivenhed. Det kan være et møde med mulige investorer, forhandlinger med leverandører eller drøftelser om jeres virksomheds fremtidige udvikling. Vi blander os ikke i, hvad mødelokalet bliver brugt til. Vi er bare glade for at kunne lægge lokale til.

Det er nemt at booke et mødelokale i vores online bookingsystem. Det sker efter følgende:

  1. Vælg lokalet og antal af timer I vil leje lokalet.
  2. Vælg dato og starts tidspunktet for lejen.
  3. Vælg om lejen skal gentages flere gange.
  4. Indtast informationer og gå til betaling, så er lokalet booket.

Det er en god idé at booke mødelokalet så tidlig som muligt. Det er dog slet ikke utænkeligt, at det alligevel kan lade sig gøre at leje et af vores mødelokaler, selv om behovet opstår pludseligt og med få dages varsel.

Mødelokaler i Storkøbenhavn for iværksættere

Ideal Office gør op med den klassiske tankegang om, at en virksomhed absolut skal have et fast kontor, hvis I alligevel kan udføre jeres arbejde lige så godt hjemmefra. Vi letter den økonomiske byrde for iværksættere, så I kan koncentrere jeres udgifter omkring vigtigere poster.

Ved at benytte Ideal Office´s Virtuelle Kontor, kan I alt samlet på et sted, firma adresse og mødelokaler som I kun betaler for, når behovet er der. Du betaler kun for den service har har brug for, når du har brug for den.

Vores løsninger er fleksible, så I kan altid forhøre dig om, hvorvidt det er muligt at lave en bestemt ordning, som tilgodeser jeres specifikke ønsker og behov. Vi kommer jer hellere end gerne i møde med et billigt mødelokale i Storkøbenhavn.

Med udleje af mødelokaler tilbyder vi en løsning på et problem, som har givet kvaler for mange nye virksomheder.